Politie doet passantenonderzoek in zaak vermiste Orlando

De Rotterdammer Orlando had vorige week zondag een internetdate met een man in Den Haag, die hij had gemaakt via datingapp Grindr. Sindsdien is niets meer van hem vernomen.

Eerder op de dag waren tientallen tips binnengekomen over de zaak. De politie hield ernstig rekening met een misdrijf. Volgens zijn familie en vrienden paste het niet in Orlando’s patroon om lang niets van zich te laten horen. Ook het laatste sms’je dat hij verstuurde naar zijn moeder zag er niet uit zoals Orlando normaal typte.

De 17-jarige Orlando Boldewijn is al een week spoorloos. De jongen uit Rotterdam had vorige week zondag een internetdate met een man in Den Haag, die hij had gemaakt via datingapp Grindr.

De politie doet vanavond in Den Haag een passantenonderzoek om meer te weten te komen over de vermissing van een 17-jarige jongen. De Rotterdammer Orlando had vorige week zondag een internetdate met een man in Den Haag, die hij had gemaakt via datingapp Grindr.

Politie en duikers waren daar sinds maandagmiddag op zoek naar de vermiste zeventienjarige Orlando Boldewijn. De jongen had een afspraak via een dating-app en kwam daarna niet meer thuis. De politie heeft de man gesproken met wie Boldewijn had afgesproken en die gaf aan dat hij Boldewijn na hun ontmoeting heeft afgezet op de Bttgerwater.

Orlando Urdaneta: Tengo fe en que Venezuela tome el mejor camino y que hayamos aprendido la leccin Mientras en Venezuela ocurre El Caracazo y la violencia se traga a un millar de compatriotas, en la Plaza de Tiananmn es masacrado otro millar.. No hay mejor leccin que la de aprenderse a.

Politie over de vondst van de 17-jarige Orlando "We willen de familie en vrienden van Orlando Boldewijn bedanken", zegt een woordvoerder van de politie. "Door hun inzet, doordat zij de media.

Nieuw onderzoek in vijver in zaak-Boldewijn nos.nl.. politie doet passantenonderzoek nos.nl.. Het lichaam dat in het water nabij de Rijswijkse Waterweg in Den Haag is gevonden, is de vermiste Orlando Boldewijn (17) uit Rotterdam..

Emanuela Orlandi, la Procura di Roma indaga sul ritrovamento di ossa in un edificio del Vaticano

Dit is het ochtendnieuws van maandag 26 februari: Defensie onderzoekt het lek in de zaak-Marco Kroon, de politie doet passantenonderzoek na de vermissing van Orlando (17) en een Franse jongen (12) is overleden bij een ski-ongeluk in de Alpen.

Trump cena con magnate mexicano Slim Trump confirm reunin con magnate mexicano Carlos Slim. 20/12/2016. 0 . El presidente electo de EE.UU., Donald Trump, confirm hoy que se haba reunido con el magnate mexicano Carlos Slim, al. Trump se reuni con multimillonario mexicano Carlos Slim en Florida.

De politie heeft zo’n tien tips gekregen over de vermiste Orlando Boldewijn. De 17-jarige jongen uit Rotterdam is al meer dan een week vermist. De politie houdt er rekening mee dat hem iets is.